Slagter Jacob ApS

Kurv (0)

Kvalitet frem for alt

Kvalitet frem for alt
Omstilling og forandring er to væsentlige nøgleord for Slagter Jacob. Og målet har været klart, når man ser på, hvad  der er sket med Kalundborgs eneste tilbageværende slagterforretning, siden han overtog den fra sin far.

Forretningens udvalg og produktionen af pølser, delikatesser og mad ud af huset skal være af den bedste kvalitet og kunne opfylde kundernes ønsker og tidens krav.

Tidens krav
Indsatsen har båret frugt. Kort efter overtagelsen i 2001 byggede Slagter Jacob forretningen om for at kunne stå mål med tidens krav. Den indsats  blev han belønnet  for  med Nordea Danmarks Fondens Erhvervspris.

En pris, derblandt andet  gives til  en person,  der er initiativrig og har fremmet erhvervsudviklingen i et område.  Og det er ikke den eneste anerkendelse af virksomheden i Kalundborg.  Både medarbejdere og produktionen af pølser har  fået  anerkendelse. Både faglig og folkelig.

Pølser
Spegepølser er et af de produkter, som forretningen i Kalundborg er kendt for.  Pølser, der bliver produceret af pølsemagere  i Slagter Jacobs eget  pølsemageri.  For at kunne holde produktionen af pølser - efter sin egne høje standarder - i gang langt  ud i fremtiden,  uddanner  han  nye unge pølsemagere. En af dem  har  fået  guldmedalje  ved sin svendeprøve.  En  enestående  og sjælden  bedrift.

Slagter Jacob laver også  rullepølser efter  sin  helt egen  hemmelige  opskrift.  I 2013 fik han guld for sin rullepølse i en fagkonkurrence hos Danske Slagtermestre.

Derudover blev han nummer to i kampen om, hvem der laver Danmarks Bedste Rullepølse i 2013. En kamp, der blev afgjort af publikum.

Tillid og ansvar
Slagter Jacob  nøjes ikke med at  gå efter guldet. Han deler også ud af det. Hans virksomhedsfilosofi er  klar.  Som udgangspunkt  har han tillid  til  sine medarbejdere  og  deler ud af ansvaret og forpligtelserne  med rund hånd.

Selv lærlingene får deres del af ansvaret for virksomhedens drift.  I 2013 slog det igennem ved at Slagter Jacob blevet kåret som Årets Læreplads af Fødevareforbundet NNF, Slagteriskolen i Roskilde og Dansk Industri.
Slagter Jacob har høje ambitioner på sine medarbejders vegne, men det har han  i høj grad også på sine egne. Han vil være med i den faglige top.

Derfor stillede har  op i  kampen om at blive Årets Slagter i 2013. Han var med blandt de fire, der blev nomineret til prisen af Landbrug & Fødevarer, men måtte se sig slået på målstregen af sin kollega fra Holstebro.

Fremtiden
Det får dog ikke Slagter Jacob til at gå i stå - tværtimod. Han er hele tiden på vej videre mod nye udfordringer og tiltag.  Og det, der springer i øjnene inden for den nærmeste fremtid, er at følge med tiden, tendenserne og kundernes krav om varer af høj kvalitet.

Opgaven er simpelthen  at spotte udviklingen og  gå den i møde.