Slagter Jacob ApS

Kurv (0)

Konfirmation

Nationalitet: Dansk

April og maj

FORRET:
• Retro Rejecocktail med flutes
• Lakserilette med sprød salat og rugbrødschips
• Hønsesalat i glas med sprødstegt bacon og brøndkarse samt flutes

HOVEDRET:
Kød:
• Krogmodnet højrebsfilet
• Barbecue marineret svinekam
• Unghanebryst i forårsgrønt

Kartofler:
• Kartoffelkroketter med krydderurter
• Små stegte kartofler med havsalt og urter
• Cremet kartoffelsalat med cherrytomater og purløg

Sauce:
• Kold bearnaise
• Rødvinssauce
• Whiskey sauce

Salat:
• Årstidens cremet coleslaw
• Kernesalat med forårsgrønt
• Porresalat med dijon og ramsløg

Inklusiv friskbagt brød og smør.

DESSERT:
• Rabarbertrifli med tahiti vaniljecreme, makroner og letpisket flødeskum
• Flydende chokoladekage med vaniljeis og baileycreme
• S´more dessert ( chokolademousse med digestive og brændt marengs)

Vælg frit 1 slags forret, 2 slags kød, 2 slags kartofler, 2 slags salater, 1 slags sauce og 1 slags dessert.

Minimum 10 personer.

....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Pr. person
DKK 229,00
Læg i kurven

Det er vigtigt at du skriver i bemærkningsfeltet når du bestiller konfirmationsbuffeten. Hvilken forret, hovedret og dessert du ønsker.

 

Min. 10 kuverter.