Slagter Jacob ApS

Kurv (0)

Salgs- og leveringsbetingelser

Priser og aftaleindgåelse
Alle de angivne priser er incl. dansk moms og eventuelle afgifter. Der tages forbehold for pris og  trykfejl samt udsolgte varer. Al aftaleindgåelse sker på dansk.

Bestilling
Når du bestiller varer via slagterjacob.dk, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Du skal vælge leveringsdag, betalingsform og gennemføre betalingen.
Herefter modtager du en ordrebekræftelse af din bestilling via email. Beløbet trækkes ikke fra din konto før afsendelse af varerne. Du modtager altid en ordrebekræftelse pr. email efter bekræftelse af bestillingen.Vi afsender varer hver torsdag med levering den efterfølgende dag inden klokken 18.00 - dog ikke Bornholm og ikke brofaste øer. Fragt kr. 79,-

Levering
Uden for Kalundborg Kommune leveres der med Xpressen. Vi afsender hver torsdag inden kl. 17. med levering den efterfølgende dag inden klokken 18.00 - dog ikke Bornholm og ikke brofaste øer. Vores leverings- og forsendelsesgebyr er ialt kr. 79,-.
Skriv venligst i kommentarfeltet, hvor dine varer må stilles på din adresse.
Kommentarfeltet er der, hvor du skriver dine kontaktoplysninger.

Der beregnes ikke noget ekspeditionsgebyr og ej heller gebyr for emballagen. Emballagen  skal ikke returneres. Emballagen er inkluderet i leveringsgebyret, og der vil derfor ikke være  nogen form for depositum eller lignende.

Hvis du ønsker dine varer leveret i Kalundborg og omegn, skal du være hjemme, når varerne leveres, da du ved levering skal betale for de bestilte varer, hvis du har valgt at betale ved modtagelsen.

Har du betalt for varerne i netbutikken (slagterjacob.dk) leveres de foran din hoveddør, medmindre andet er aftalt. Ønsker du levering andre steder end foran din hoveddør, bedes du venligst sørge for, at det er muligt for vores chauffør at komme frem til stedet. Er der oplyst, så chaufføren kan se gangarealet? Er din hund ude om natten? Er døren til skuret låst op?.

Hvis varen mod forventning ikke leveres på det aftalte tidspunkt, skal du som køber hurtigst muligt ringe på telefon 59 51 01 73 eller sende en mail til sljacob@live.dk. Der kompenseres herefter for varen ud fra en individuel vurdering af den enkelte situation. Ved manglende levering returneres selvfølgelig det fulde beløb. Har du som køber ikke gjort opmærksom på den manglende levering enten telefonisk eller på email senest kl. 18.00 på hverdage og senest kl. 15.00 på lørdage, bortfalder mad med meres kompensationspligt.

Friskhedsgaranti
Garantien sikrer dig på samme måde, som hvis du handler i en ordinær butik. Blot med den forskel, at vi gør forarbejdet for dig; vi ser os for og tjekker holdbarhedsdatoen, inden varerne pakkes. Al fersk kød skæres hos vores slagter, Slagter Jacob, på afsendelsesdagen eller tidligst dagen før. Således garanterer vi friske varer på netbestillingen.  I friskhedsgarantien har vi taget hensyn til de enkelte varegruppers særlige forhold for opbevaring og holdbarhed.

Udsolgte varer
I tilfælde af at et produkt er udsolgt eller udgået, vil beløbet for det pågældende produkt blive  fratrukket den endelige faktura.

Afbestilling
Afbestilling kan foretages på telefon: 59510173 eller mail sljacob@live.dk og skal foretages
minimum 2 hverdage før leverings/afhentningsdagen.

Betaling med kreditkort
Hos Slagter Jacob kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, VISA, MasterCard, JCB og American Express. Vores internetbutik fungerer i samarbejde med bl.a. NETS
(Pengeinstitutternes Betalings Systemer). Når du handler på slagterjacob.dk, betaler du ingen gebyrer til virksomheden for at bruge dit betalingskort.
Vi anvender den højeste sikkerhed inden for betalingsløsninger ved brug af SSL (Secure Socket Layer) kryptering. Så længe du browser (kigger) på siden, er der ingen kryptering, men når du indtaster dine betalingsoplysninger (navn, adresse, kreditkortnr. m.m.), går du ind i et sikret område. Alle kortoplysninger behandles i henhold til gældende krav fra NETS og er således underlagt den højeste sikkerhed.

Fortrydelsesret
Bemærk, at der ikke ydes fortrydelsesret på ferske fødevarer, jf. Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2, nr. 1.

Reklamationsret
Købelovens almindelige reklamationsret er gældende men dog begrænset til varens naturlige holdbarhed. Er du ikke tilfreds med den modtagne vare, skal du hurtigst muligt og SENEST KL. 18.00 PÅ  LEVERINGSDAGEN ringe til Slagter Jacob på 59 51 01 73 eller sende en mail til sljacob@live.dk
Kompenserer herefter for varen ud fra en individuel vurdering af den enkelte situation. Den fejlbehæftede vare skal returneres til Slagter Jacob efter aftale pr. email eller telefon.

Dataregistrering
Slagter Jacob er underlagt den danske persondatalov og enhver behandling af persondata sker under hensyntagen hertil. Når du afgiver en bestilling, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og emailadresse.
Vi har brug for disse oplysninger for dels at kunne holde dig informeret om din bestilling, dels at kunne levere varerne til dig. Oplysningerne gemmes forsvarligt i henhold til gældende dansk lovgivning. Da bogføringsloven kræver det, gemmes disse oplysninger i 5 år.
Oplysningerne vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Som registreret har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os. Slagterjacob.dk anvender en sessionsbestemt cookie til at holde styr på de varer, du har lagt i din indkøbskurv. Denne cookie slettes automatisk, når du forlader hjemmesiden.

Med venlig hilsen
Slagter Jacob
mad med mere