Slagter Jacob ApS

Kurv (0)

03. Slagterkoteletter med grøntsagssauté

03. Slagterkoteletter med grøntsagssauté

Ingredienser

  • 4 koteletter
  • 250 g brune markchampignoner
  • 250 g grønne bønner
  • 300 g kartofler
  • 1 peberfrugt
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 spsk. jomfruolivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. paprika
  • 6 æg
  • 1 dl fløde 18%
  • 2 tsk. timian
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:
Skær bunden af svampene, og skær dem i skiver. Skyl og nip bønnerne. Skræl eller vask kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Peberfrugten og forårsløget skæres i skiver. Rist alle grøntsager på en støbejernspande i olivenolie sammen med hakket hvidløg og paprika i et par minutter. Hvis støbejernspanden ikke kan gå i ovnen, hældes grøntsagerne over i et ovnfast fad. Men bemærk at tilberedningstiden bliver lidt længere.

Pisk æg sammen med fløde og timian. Krydr med salt og peber. Hæld det over grøntsagerne, og kom det i ovnen ved 175°C i ca. 20 minutter eller til æggemassen har sat sig. Steg koteletterne på panden 4-5 minutter på hver side.

Koteletterne kan eventuelt steges færdige i ovnen sammen med grøntsagerne i 15-20 minutter – når de blot er brunet på begge sider.