Slagter Jacob ApS

Kurv (0)

05. Slagter gourmet-ret med stegte ris

05. Slagter gourmet-ret med stegte ris

Ingredienser

  • 2 slagter gourmet-færdigretter
  • 300 g kolde kogte ris (gerne fra dagen før)
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. sesamolie til stegning
  • 3 store gulerødder
  • 3 forårsløg
  • 2 dl ærter fra frost
  • 2 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. østerssauce
  • ½ limefrugt
  • 4 æg
  • 1 håndfuld frisk koriander

Fremgangsmåde:
Hak løget fint og pres hvidløg. Steg løg og hvidløg i sesamolie i en wok. Gulerødderne skæres i tynde skiver på skrå. Forårsløg skæres i lange strimler fra top til bund (inklusive de grønne toppe). Vend gulerødder og forårsløg i wokken, og tilsæt ris og frosne ærter. Varm det godt igennem. Tilsæt sojasauce, østerssauce og limesaft. Lad risene stege til de begynder at blive gyldne. Pisk æggene sammen i en skål. Skub risene til side i wokken, og hæld æggemassen på. Rør rundt i æggemassen, til den bliver fast. Vend æggene sammen med ris og grøntsager i wokken.
 
Server de varmede færdigretter med stegte ris toppet med plukket koriander.