Slagter Jacob ApS

Kurv (0)

10. Auberginer farseret med spicy skinkekød

10. Auberginer farseret med spicy skinkekød

Ingredienser

  • 700 g hakket skinkekød
  • 2 store auberginer
  • 4 æg
  • 5 spsk. polentamel (groft majsmel)
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g reven parmesan
  • 1 spsk. frisk salvie
  • ½ spsk. frisk timian
  • 3-4 tomater
  • 50 g soltørrede tomater, semidried
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:
Lav farsen ved først at røre kødet med æg, salt og peber. Tilsæt polenta og rør det godt sammen. Derefter tilsættes finthakket løg og hvidløg, parmesan, hakket salvie, timian samt soltørrede tomater og tomater skåret i små tern.

Auberginerne halveres på langs og indmaden skrabes ud med en ske. Det hakkes i små stykker som tilsættes farsen. Rør godt. Fyld farsen i de 4 halve aubergineskaller pensl kanter og toppen af kødet med lidt olivenolie. De placeres i et ovnfast fad og kommes i en forvarmet ovn ved 200°C. De skal bage i ca. 45 minutter til de er gyldne og gennemstegte.

Serveres sammen med en god salat og groft brød.